فانوس
بسمه تعالی
بالاخره هفته دفاع مقدس هم رسید و وظیفه ماست که هرچند کم مطلب دلشته باشیم.
این سرمقاله مال اولین شماره نشریه فانوسه که دوست دارم همه بخونن حتی برادر احمدی نژاد
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
سر مقاله
شهداء و ما
جمله معروف مقام معظم رهبری را که « با این ستارهها می شود راه را پیدا کرد» را حتماً شنیدهاید .
راستی یاد و نام شهدا چه تاثیری بر زندگی ما خواهد داشت ؟ آیا این درسها برای همه است یا نه ؟!
بی شک شهدا ، همان انسانهایی از جنس ما بودند که پردههای غفلت را دریده و از راه دوست از جان گذشته و فارغالتحصیل مکتب عشق گردیدند .
هر وقت یاد این عزیزان سفر کرده می آید ، ما بیشتر دنبال معنویت مساله هستیم؛ همانطور که وقتی که نام امام حسین(ع) می آید بیشتر دنبال اشک و معنویت حاصله هستیم و از یک اصل بزرگ غفلت می کنیم .
این اصل ، اصل اسوه و الگو بودن این بزرگان است .
مگر نه اینست که ما انسانها برای تنظیم و میزان کردن زندگی خود، باید با سیره آنها حیات خود را تنظیم کنیم .
از آن مهمتر، این نکته است که شاید تا حالا به نوعی از آن غفلت گردیده است .
واقعاً ما مدعیان کارهای فرهنگی چقدر از روش و سیرههای شهداء الگو گرفتهایم ؟
یک واقعیتی است که باید به آن واقف باشیم و آن این است که بعضی از این عزیزان مخصوصاً شهدای شاخص شهیدساز هم بودهاند. یعنی نه تنها خودشان به مقام شهادت رسیدند بلکه کاری کردند که عدهای نیز به حیات ابدی برسند .
خواص جامعه ، فعالان فرهنگی ، سرحلقههای فرهنگی باید عنایت ویژهای به سیره این شهداء داشته باشند . یادم نمی رود در یادواره شهید پیرزاده، نماینده ولی فقیه در استان، حضرت حجتالاسلام والمسلمین سید حسن عاملی (حفظه ا... ) به یکی از سیرههای بارز شهید اشاره کردند که ایشان با دست خالی چگونه کار فرهنگی می کرد و بر این نکته تاکید هم فرمودند .
و این درسی است برای مدیران ارزشی و اصولگرا !
متاسفانه هنوز کار درخور ارزش برای تبیین این قضیه انجام نشده است که سیره مدیریتی فرماندهان شهید بصورت کلاسیک درآید؛ تا به مدیرانی که می خواهند در عمل پیرو شهدا باشند از این سیرهها درس بگیرند .
ما نباید از دکترین مدیریتی فرماندهان شهداء غفلت کنیم و الّا مجبوریم از شیوههای مدیریتی اروپایی استفاده کرده و مجبور شویم سطل چند میلیون تومانی برای اتاق بخریم و .....
تا بعد !